ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Μα επιτέλους, ποιοι διαβάζουν την «Ελεύθερη Ώρα»;

Πριν από καιρό, στριμωγμένος μέσα στο λεωφορείο του ΟΑΣΘ, σε συνθήκες, ως συνήθως, κάθε άλλο παρά φιλικές προς το επιβατικό κοινό, το μάτι μου πήρε έναν κυριούλη που διάβαζε την εφημερίδα του και χάρηκα γιατί, ως πρώην εργαζόμενος σε έντυπο ΜΜΕ, πάντα χαίρομαι να βλέπω κόσμο να διαβάζει εφημερίδα.
Μόνο που ο εν λόγω κυριούλης διάβαζε την «Ελεύθερη Ώρα». Επρόκειτο για τη ζωντανή απάντηση της αιώνιας απορίας μου: μα ποιοι διαβάζουν επιτέλους την «Ελεύθερη Ώρα»; Βλέπετε, δεν είχα συναντήσει έως τότε κανέναν αναγνώστη της και είχα αρχίσει να πιστεύω ότι τη διαβάζουν οι… εξωγήινοι.(...)
Το χθεσινό της πρωτοσέλιδο ήταν, καταπώς το συνηθίζει, υβριστικό, αντιδεοντολογικό,.. παντελώς άσχετο με τη δημοσιογραφία. Αλλά ήταν στα καθιερωμένα (από την ίδια την Ελεύθερη Ώρα) ούτως ή άλλως απαράδεκτα όρια.
Το σημερινό όμως ξεπερνά κάθε προηγούμενο (ή μήπως όχι; είναι δυνατόν να θυμάται κανείς ένα προς ένα όλα τα πρωτοσέλιδα της συγκεκριμένης εφημερίδας;). Και με αναγκάζει να επαναδιατυπώσω την αιώνια απορία μου: Μα ποιοι φασίστες διαβάζουν την εν λόγω εφημερίδα;
- διαβάστε ολόκληρο το άρθρο που υπογράφει ο Παναγιώτης Μανδατζής στο dailythess ΕΔΩ