ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Τέλος ο Κώστας Αρβανίτης από τον «105.5 Στο Κόκκινο»

Υπάρχουν ήδη προτάσεις από Μαρινάκη ικαι Σαββίδη

Ολοκληρώνεται ο κύκλος του Κώστα Αρβανίτη στο ραδιοσταθμό «105.5 Στο Κόκκινο» και σαν μία πρώτη, πρόχειρη, αποτίμηση από το e-tetRadio θα λέγαμε πως ήταν θετικός. Ιδίως το άνοιγμά του στην επαρχία, ο πολλαπλασιασμός των περιφερειακών «Κόκκινων» είναι ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα.
Οι ακροαματικότητες βέβαια δεν ανέβηκαν ποτέ πολύ, δεν κατάφερε ο σταθμός να επιτύχει μεγάλα ποσοστά. Έχασε ωστόσο πολύ κόσμο στην πορεία, καλές εκπομπές που τον ανέβαζαν πολύ, άλλοι δυστυχώς πέθαναν και άλλοι μετακινήθηκαν σε άλλα πόστα, κυβερνητικά. Ο ίδιος αποτελούσε.. το πρωί το πιο δυνατό χαρτί της συχνότητας.
Συναινετικό είναι το διαζύγιο, παραμένουν αγαπημένες οι δύο πλευρές, τόσο ο σταθμός όσο και ο Αρβανίτης. Ο οποίος ετοιμάζεται και για τηλεόραση, για εκπομπή στην τηλεόραση, προτάσεις υπάρχουν ήδη από Μαρινάκη και Σαββίδη όπως γράφει και ο Ν. Μποζιονέλος στο sport24.gr (EΔΩ).
Δεν ξέρουμε μόνο πόσο μακριά θα μείνει από το ραδιόφωνο, αν μπορεί να μείνει δηλαδή. Δεν το νομίζουμε.
- πηγή: e-tetradio