ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Ο Αρκάς αδιαφορεί για τα likes

«Τα μόνα που θα ανεβάζουμε πια είναι links και αναγγελίες για τα καινούρια βιβλία του Αρκά. Δυστυχώς ο Αρκάς αδιαφορεί για τα likes κι έτσι δεν πρόκειται να δώσει καινούριο σκίτσο στο fb, όσο υπάρχουν fake σελίδες με το όνομά του».
Αυτά γνωστοποιούν οι διαχειριστές της σελίδας του σκιτσογράφου στο fb και διευκρινίζουν τους λόγους για τους οποίους το κάνουν: 
«Πλαστογραφούνται συνεχώς σκίτσα του στο διαδίκτυο και χρησιμοποιούνται από δεξιούς, αριστερούς και φασίστες για προπαγάνδα. Κάθε ψεύτικη σελίδα μπορεί να ανεβάσει τέτοια σκίτσα (κάποιες το κάνουν ήδη) και να παραπλανήσει ακόμα περισσότερο τον κόσμο.. διασύροντας το όνομά του».
Μάλιστα τονίζουν πως «τα γνήσια σκίτσα του Αρκά οι γνήσιοι φίλοι της δουλειάς του θα τα βρίσκουν εκεί που τα εύρισκαν 35 χρόνια τώρα: στα βιβλία του. Ίσως είναι καλύτερα έτσι. Οι μόνοι που χάνουν είναι οι περιστασιακοί φίλοι του Αρκά που τον έμαθαν απ’ το Internet και οι πλαστογράφοι των σκιτσων του ή του ονόματός του».