ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Τι κάνει ο Κοντομηνάς στα Ουράλια;

Δ. Βερύκιος: To αφεντικό δεν κάθεται στην Ελλάδα να μιλήσει με κανέναν Ιβάν 

«Το όραμα είναι συγκεκριμένο, διαυγέστατο και οι αποφάσεις του Κοντομηνά είναι συγκεκριμένες. Δεν κάθεται στην Ελλάδα να μιλήσει με κανέναν Ιβάν… Δεν θα πεις εσύ, ο χθεσινός, ο άμπαλος… να υποδεικνύεις με ποιον θα πάει. Θα πάει με όποιον θέλει, όπως θέλει και με όποιον θέλει». Αυτά και πολλά άλλα είπε ο Δήμος Βερύκιος το πρωί της Δευτέρας στην σύνδεσή του με την εκπομπή «Happy Day» της Τσιμτσιλή αποκαλύπτωντας(;) τα σχέδια του αφεντικού του.
Η "φωνή του κυρίου" είπε συγκεκριμένα για το μέλλον του καναλιού του Κοντομηνά:
«Σύντομα, πολύ σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Πρέπει να ξέρετε ένα πράγμα, oτι.. στο επιχειρείν τους όρους δεν τους βάζουν ούτε οι πολιτικοί ούτε τα καθεστώτα. Στρεβλώσεις που έχει ο νόμος Παππά, η πολιτική του δευτερόλεπτου δεν θα μπορέσει να συνεχιστεί. Μπορεί να ξαναγίνει ο διαγωνισμός, όμως, εμάς εδώ στον Alpha αυτό δεν μας επηρεάζει. Οι αποφάσεις του Δημήτρη Κοντομηνά είναι συγκεκριμένες, ο κύβος ερρίφθη. Ο Κοντομηνάς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην περιοχή των Ουραλίων για business. Ήρθε από την Αμερική, κάθισε δύο μέρες, έκανε τις επαφές του, έδωσε τις οδηγίες του.
Αυτή τη στιγμή το επιτελείο του υπό τον Δημήτρη Φουρλεμάδη εργάζεται πυρετωδώς. Το όραμα είναι συγκεκριμένο, διαυγέστατο, οι αποφάσεις είναι συγκεκριμένες, δεν κάθεται στην Ελλάδα να μιλήσει με κανέναν Ιβάν… Δεν θα πεις εσύ, ο χθεσινός, ο άμπαλος… να υποδεικνύεις με ποιον θα πάει. Θα πάει με όποιον θέλει, όπως θέλει και με όποιον θέλει. Λέω στις οικογένειες των εργαζομένων του Alpha ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα».

ΥΓ Σημειώνεται ότι στην περιοχή των Ουραλίων βρίσκεται και η ρωσική «περιοχή-51» και για κάποιους είναι ο νέος τουριστικός προορισμός όσων πιστεύουν στο «άγνωστο που υπάρχει εκεί έξω...». Η «βραχώδης ζώνη» που χωρίζει την Ευρώπη από την Ασία, βρίθει φημών για δεκάδες επισκέψεις UFO τα τελευταία 100 χρόνια.
«Μέκκα για τους κυνηγούς των παράξενων φαινομένων» και «μαγνήτης για τους εξωγήινους» λένε, όταν αναφέρονται στα Ουράλια, οι λάτρεις και οι εξερευνητές του ανεξήγητου σ’ όλο τον κόσμο.