ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Ένας Βήμα 99.5 που αποσυντίθεται

Είναι όντως λυπηρό αυτό που συμβαίνει με το ραδιόφωνο του ΔΟΛ, δυστυχώς ένας-ένας την κάνουν με ελαφριά πηδηματάκια αφήνοντας το σταθμό στο έλεος του Θεού. Άλλωστε μπήκαμε αισίως στον 5ο μήνα καθυστέρησης μισθοδοσίας.
Έχουμε και λέμε. Ο Βασίλης Χιώτης αποχώρησε για το Πρώτο Θέμα. Ο Βασίλης Αδαμόπουλος (και ο Σωτήρης Ξενάκης από σπόντα, είχε φύγει νωρίτερα από το σταθμό για διαφορετικούς λόγους αυτός, για να σμίξει με το ραδιοφωνικό συνοδοιπόρο του λίγους μήνες μετά) για τα Παραπολιτικά 90.1. Ο Γιώργος Παπαχρήστος για το Σκάι 100.3. Και, τελευταία έξοδος Ρίτα Χέιγουορθ, ο Δημήτρης Καμπουράκης για το Action 104.6.
Και σε αυτούς να προσθέσουμε και την αποχώρηση (από το ραδιόφωνο, όχι το συγκρότημα)..
 της Αφροδίτης Γραμμέλη. Το ραδιοφωνάκι του ΔΟΛ, το καλό (πέραν όποιων πολιτικών διαφωνιών) ραδιοφωνάκι φυλλορροεί.
Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε φυσικά εκείνους που φεύγουν, εννοείται πως όχι, αλλά πρέπει να βγάλουμε το καπέλο σε όλους όσοι μένουν (κι έχουν προτάσεις από αλλού) προσπαθώντας να κρατήσουν το σταθμό ζωντανό.
Ο Βήμα 99.5 όπως και όλος ο ΔΟΛ καταρρέουν. Είναι σκληρό, είναι άγριο, είναι θλιβερό. Δεν είναι ώρα τώρα να μιλήσουμε για ευθύνες, έχουν άλλα προτεραιότητα. Ιδίως όταν δεν φαίνεται φως στον ορίζοντα.
Οι τράπεζες είναι έτοιμες να τραβήξουν την πρίζα. Δεν θέλουν επ' ουδενί τον Σταύρο Ψυχάρη, δεν υπάρχει κι επενδυτής (τρελός είναι;), ετοιμάζονται να πάρουν αυτές τα κλειδιά του μαγαζιού. Και σύντομα. Εκτός κι αν συμβεί κανένα θαύμα.
Σε λίγους μήνες τίποτε δεν θα είναι ίδιο στο τοπίο των ΜΜΕ στην Ελλάδα.
- e-tetradio