ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Δεν θα κάνουμε την Εξεταστική πρωινάδικο!..

Απορρίφθηκαν από την κυβερνητική πλειοψηφία η εκ νέου κλήτευση στην Εξεταστική για τα δάνεια προς ΜΜΕ, του ιδιοκτήτη του Alpha Δημήτρη Κοντομηνά και η κατάθεση του διευθυντή του Mega, Μανώλη Καψή.
Η πρόταση έγινε από τον Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος υποστήριξε ότι έπρεπε να κληθεί εκ νέου ο Κοντομηνάς, μετά τις δηλώσεις του (στην εκπομπή της Μενεγάκη...), σχετικά με  τη διαγωνιστική διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες.
O βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπ. Λάππας, υποστήριξε πως αποστρέφεται «τη λογική να μετατραπεί η Εξεταστική Επιτροπή σε εκπομπή πρωινάδικου». «Ο κ. Κοντομηνάς ήρθε στην Εξεταστική και είπε ό,τι είχε να μας πει. Ας.. βγάλει 100 δελτία Τύπου, αν θέλει» είπε χαρακτηριστικά ο Σπ. Λάππας.
Σχετικά με την κλήτευση ή μη του διευθυντή του Mega, Μανώλη Καψή, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι δεν κρίνεται σκόπιμο να κληθεί για να κάνει απλά μια «δήλωση πολιτικού περιεχόμενου», ενώ τόνισε πως ο Μ. Καψής δεν κατέχει καμία καίρια θέση στο Mega που να αφορά το παρελθόν ή την προοπτική του καναλιού.