ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Στον ΑΝΤ1 για δελτίο και συνεντεύξεις η Σαράφογλου

Στα τέλη Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε η πληροφορία ότι το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων προσέλαβε με σύμβαση έργου την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Mega, Μαρία Σαράφογλου. Μάλιστα οι πληροφορίες έλεγαν ότι η γνωστή τηλεπαρουσιάστρια θα απασχοληθεί στην  ιστοσελίδα που δημιουργεί το ΑΠΕ και που κύριο αντικείμενο της θα είναι οι οικονομικές και επιχειρηματικές ειδήσεις. Λίγες ώρες μετά το πρακτορείο διέψευσε την είδηση ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη να προστεθεί η Σαράφογλου στο δημοσιογραφικό δυναμικό του πρακτορείου.
Στις αρχές Οκτωβρίου ακούστηκε και γράφτηκε ότι η τηλεπαρουσιάστρια εντάσσεται στο..
δυναμικό του νέου καναλιού που ετοιμάζει ο εφοπλιστής και πρόςεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης.
Σήμερα, μία άλλη πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας για το που θα βρει τηλεοπτική στέγη η Μαρία Σαράφογλου: η τηλεπαρουσιάστρια «μετακομίζει» στον ANT1 και μάλιστα οι ιθύνοντες του καναλιού αποκαλύπτουν, λέει, ότι «θα αναλάβει την παρουσίαση του μεσημεριανού δελτίου ειδήσεων και θα κάνει μία σειρά συνεντεύξεων με προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό».
Η Σαραφογλου το μεσημέρι της Δευτέρας συναντήθηκε με τον διευθυντή ειδήσεων Φίλιππο Φιλιππακόπουλο και συμφώνησαν σε όλα με την τηλεπαρουσιάστρια να ξεκινά από την επόμενη εβδομάδα. Λίγο αργότερα μάλιστα ο Φ.Φ. την παρουσίασε στους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς του σταθμού .