ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

Κόντρα Πρετεντέρη στο «Βήμα» με τον (υιό) Ψυχάρη

Απίστευτη καταγγελία του Ανδρέα Ψ. για «επαφές βουλευτών της ΝΔ με τη διαπλοκή»!
 
Μια σοβαρή καταγγελία με την υπογραφή του κάνει από το χθεσινό κυριακάτικο «ΒΗΜΑ» ο Ανδρέας Ψυχάρης, υποστηρίζοντας ότι βουλευτές της ΝΔ έχουν επαφές με διαπλεκόμενα συμφέροντα! Το βάρος του ονόματός του, αλλά και η σχέση του με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καθιστούν την καταγγελία του υιού του Σταύρου Ψυχάρη, κάτι παραπάνω από σοβαρή που απαιτεί άμεσα απάντηση από τη ΝΔ και τον εκπρόσωπό της!
Συγκεκριμένα ο αρθρογράφος αναφέρει, «Επαφές βουλευτών και στελεχών της ΝΔ με την πραγματική διαπλοκή προβληματίζουν»!
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ΝΔ πρέπει να τοποθετηθεί αμέσως και να διαψεύσει ή να προκαλέσει τον αρθρογράφο και πρώην βουλευτή του κόμματος της να δώσει στοιχεία και ονόματα. Διότι το.. πρόσωπο που κάνει την καταγγελία, αλλά και η εφημερίδα που τη φιλοξενεί δεν σηκώνουν αναβολές ή υπεκφυγές!
Κατά τα άλλα στο χθεσινό του άρθρο ο Ανδρέας Ψυχάρης συνεχίζει την εβδομαδιαία μοναχική του αντίσταση, προσπαθώντας κόντρα σε όλους μέσα στον ΔΟΛ και κυρίως απέναντι στον Γιάννη Πρετεντέρη – επικαλούμενος τις δημοσκοπήσεις, να αποδείξει ότι η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη απέχει πολύ από το να αναλάβει την εξουσία.
Δεν είναι όμως, μόνο ότι ο υιός του Σταύρου Ψυχάρη δεν συμμερίζεται την αισιόδοξη ανάλυση του Γιάννη Πρετεντέρη, ότι δηλαδή ο Κυριάκος σαρώνει σαν το λίβα που καίει τα σπαρτά… Επικαλείται και γεγονότα για να πει ότι «Το ρεζιλίκι της ΝΔ ένωσε τον αστικό κόσμο στο να εξερευνήσει μια λύση τύπου Σημίτη» (θυμίζουμε ότι την αποκάλυψη είχε κάνει από «ΤΑ ΝΕΑ» ο Παπαχρήστος, αλλά θα την ξέχασε ο αρθρογράφος της τελευταίας σελίδας)!
Επίσης όταν ο Γιάννης Πρετεντέρης ισχυρίζεται στο χθεσινό «ΒΗΜΑ» ότι η ΝΔ απέχει ελάχιστα από την αυτοδυναμία του 36% ή πιο σωστά όπως αναφέρει, «Ποσοστό καθόλου ανέφικτο για να το επιτύχει»… Ο πρώην βουλευτής Ανδρέας Ψυχάρης από τη στήλη του στο ίδιο φύλλο γράφει (σαν να του απαντούσε), «Το 20% των αναποφάσιστων αλλά και το γεγονός ότι ο “Κανένας” προκρίνεται ως πρωθυπουργός δείχνουν ότι ουδείς πείθει τους πολίτες».
Ο αρθρογράφος και πρώην βουλευτής της ΝΔ όμως κάνει ένα βήμα ακόμη λέγοντας ότι «Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν έχει το επικοινωνιακό ταλέντο του Τσίπρα»… Ενώ προκαλεί «πόνο» – εντός κι εκτός συγκροτήματος – σε όσους πιστεύουν ότι η ΝΔ έρχεται καβάλα στο άλογο, με ένα ενδεικτικό στοιχείο από το ρεπορτάζ για το τι συμβαίνει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «Τα άδεια έδρανα της Βουλής ακόμη και όταν ο ίδιος (ενν. ο Κυριάκος Μητσοτάκης) μάχεται τον κ. Τσίπρα είναι τραγικά»!
 - πηγή: enimerosi24

(σημ. zoornalistas: Τα έδρανα, κύριε Ανδρέα Ψυχάρη, έστω και άδεια δεν μπορεί ποτέ να είναι τραγικά ή θλιβερά ή οτιδήποτε άλλο. Η εικόνα των άδειων εδράνων μπορεί να είναι τραγική ή θλιβερή, αλλά τα έδρανα, όχι)