ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

ΔΟΛ: Πληρωμές με το σταγονόμετρο εν αναμονή της «κεφαλαιακής ενίσχυσης»

Για σήμερα το απόγευμα ήταν προγραμματισμένη η κρίσιμη συνέλευση των εργαζομένων στον ΔΟΛ προκειμένου να συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις στο συγκρότημα και κυρίως η μη εξόφληση των δεδουλεμένων των τελυταίων τριών -και βάλε - μηνών.
Η διοίκηση μπροστά στο ενδεχόμενο απεργιακών κινητοποιήσεων ανακοίνωσε ότι θα καταβάλει ένα δεκαπενθήμερο στις 7 Οκτωβρίου και ακόμη ένα αμέσως μετά τις 15 Οκτωβρίου. Ενδεικτική των προθέσεων της ιδιοκτησίας του ΔΟΛ είναι η γνωστοποίηση προς τους εργαζόμενους ότι στις 18 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί το σχέδιο αναδιάρθρωσης ώστε να μπορέσει να επιβιώσει ο ΔΟΛ.
Αναλυτικά σε ανακοίνωση της Διοίκησης αναφέρεται:
«Έως και την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου μετά το πέρας της εργάσιμης ημέρας θα..
καταβληθεί το 50% της μισθοδοσίας μηνός Ιανουαρίου 2016.
Στις 18 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί στους εργαζόμενους το γενικό πρόγραμμα αναδιάρθρωσης της εταιρείας με το οποίο θα διασφαλισθεί η εξυγίανση του ΔΟΛ.
Δεδομένων των συνεχιζομένων διαπραγματεύσεων για την κεφαλαιακή ενίσχυση του Οργανισμού είναι προφανές ότι δεν μπορούν να ανακοινωθούν στοιχεία που αφορούν στην αναδιοργάνωση του ΔΟΛ.
Από τη Διοίκηση»