ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Με δημοσιογράφους του Mega προχωρά ο Μαρινάκης

Ακάθεκτος προχωρά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη δημιουργία του τηλεοπτικού του σταθμού ο οποίος, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του, θα κινείται στο ύφος και τη φιλοσοφία του Mega με πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει ψυχαγωγία και ενημέρωση. Μόνο τυχαίο άλλωστε δεν είναι το γεγονός ότι πλέον γίνονται ανοιχτά κρούσεις σε δημοσιογράφους του Mega με χαρακτηριστικά παραδείγματα τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο, Μαρία Σαράφογλου, Ράνια Τζίμα και Λίζα Δουκακάρου.
Η πληροφορία που θέλει τον πρώην ισχυρό άνδρα του Alter Κώστα Γιαννίκο να αναλαμβάνει..
επιτελική θέση δεν διαψεύδεται, ενώ στη φημολογία όσον αφορά στις εγκαταστάσεις που θα στεγάσουν το καινούργιο κανάλι προστέθηκε και το ενδεχόμενο χρήσης των παλιών κτιρίων του Alter στο Περιστέρι.
Τέλος έχουν γίνει και οι πρώτες κινήσεις σε επίπεδο ψυχαγωγικού προγράμματος με παραγγελία πρότασης καθημερινής σειράς από την εταιρεία παραγωγής «On noir», μετακόμιση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και συνεργατών της από τον Σκάι στο καινούργιο κανάλι αλλά και διεκδίκηση των δικαιωμάτων των reality «Τhe Voice» και «Survivor», προγραμμάτων που θέλει να αγοράσει από τον Τούρκο παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί και ο Σκάι. Τέλος η ημερομηνία έναρξης του καναλιού προσδιορίζεται πια προς τα τέλη της χρονιάς, ενώ δεν αποκλείεται το επίσημο οργανόγραμμα της διοίκησης να ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.
- από ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο Εθνος της Κυριακής