ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Σκέψεις για εβδομαδιαία εφημερίδα από τον Δ. Μάρη

Μετά την επιτυχή πορεία που έχει ο Ομιλος 24Media, o επιχειρηματίας Δημήτρης Μάρης δείχνει ενδιαφέρον να μπει και στα έντυπα με την έκδοση εβδομαδιαίας εφημερίδας.
O Δ. Μάρης, πρόεδρος και της Ενωσης Εκδοτών Διαδικτύου (ΕΝΕΔ), έχει επενδύσει στην ελληνική έκδοση της Ηuffington Post ενώ διαθέτει έναν όμιλο από 17 ιδιόκτητα και συνεργαζόμενα sites (news 247, sport24, stoiximan, inkazino, poker.gr, olapaok, prasina nea, daily motion, redplanet κ. α). Ο πολυπράγων επιχειρηματίας (επονομαζόμενος και betατζής λόγω των πολλών στοιχηματικών ιστοσελίδων και εταιρειών που ελέγχει) κατείχε και ποσοστά στην εταιρεία του Γιάννη Φιλιππάκη που εκδίδει τις εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Εspresso».
Tα στελέχη της 24Media τον προτρέπουν τώρα, σύμφωνα με πληροφορίες.. του Secret των Παραπολιτικών, μετά το Διαδίκτυο και την ενασχόληση με το ραδιόφωνο να μπει δυναμικά και στο χώρο των εντύπων.  Στο πλαίσιο αυτό ο Δ. Μάρης έχει πραγματοποιήσει, λέει, σειρά επαφών, βολιδοσκοπώντας το περιβάλλον.
Με αφορμή πάντως την πληροφορία για την είσοδο Μάρη στις εκδόσεις,όπως γράφει το Secret, κάποιοι δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να το επιχειρήσει μέσα από τον «Πήγασο» του Φώτη Μπόμπολα, με τον οποίον είναι συνέταιροι στην εταιρεία «Stoiximan»...