ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016

Οι τράπεζες κατήγγειλαν δύο δάνεια του Σταύρου Ψυχάρη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την τύχη του ΔΟΛ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, καταγγέλθηκαν από τράπεζες δύο δανειακές συμβάσεις του εκδότη, Σταύρου Ψυχάρη.
Το πρώτο δάνειο που έκαναν απαιτητό οι τράπεζες έχει ως εγγύηση το ακίνητο της Χρήστου Λαδά, ενώ το δεύτερο δάνειο έχει ως εγγύηση την έπαυλη- εξοχικό του Ψυχάρη στον Αγιο Αιμιλιανό στο Πόρτο Χέλι.
Η εξέλιξη αυτή δυσχεραίνει ακόμα περισσότερο όχι μόνο την οικονομική κατάσταση του ίδιου..
του Σταύρου Ψυχάρη, αλλά θέτει εν αμφιβόλω και την τύχη του ιστορικού Συγκροτήματος.
Ο Σταύρος Ψυχάρης την περασμένη Τετάρτη ανακοίνωσε ότι θα πληρωθεί ο μισός Ιανουάριος την Παρασκευή (πράγμα που έγινε) γεγονός που βοήθησε να αποφορτισθεί το κλίμα ανάμεσα στους εργαζόμενους στον ΔΟΛ.
Η διοίκηση μπροστά στο ενδεχόμενο απεργιακών κινητοποιήσεων ανακοίνωσε ότι θα καταβάλει  και ακόμη ένα δεκαπενθήμερο αμέσως μετά τις 15 Οκτωβρίου. Ενδεικτική των προθέσεων της ιδιοκτησίας του ΔΟΛ είναι η γνωστοποίηση προς τους εργαζόμενους ότι στις 18 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί το σχέδιο αναδιάρθρωσης ώστε να μπορέσει να επιβιώσει ο ΔΟΛ.