ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Οι βαρώνοι των ΜΜΕ λήστεψαν την Ελλάδα

Tην ώρα που ο Σταύρος Ψυχάρης διαπιστώνει (στο Βήμα) «Βατερλό του Μαξίμου με τις τηλεοπτικές άδειες» , ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς κατηγορεί (στο Spiegel) τους βαρόνους των ΜΜΕ ότι «απέκτησαν αθέμιτη επιρροή στο κράτος και λήστεψαν την Ελλάδα». 
«Στην αρχή οι επικριτές μας κατηγόρησαν ότι κάναμε τον πλειστηριασμό για να κλείσουμε τον ΣΚΑΪ. Αλλά ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ Αλαφούζος ήταν ο πρώτος, ο οποίος έκανε αίτηση για άδεια, ο πρώτος ο οποίος εμφανίστηκε στον πλειστηριασμό και ο πρώτος ο οποίος πήρε άδεια. Για τους επικριτές η κατάσταση ως είχε ήταν βολική. Αυτό τελείωσε», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο γερμανικό περιοδικό Spiegel (ηλεκτρονική έκδοση) o υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς.
Ο N. Παππάς χαρακτήρισε «ανοησίες» τις κατηγορίες ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θέλει να..
απαλλαγεί από τα αντιπολιτευόμενα ΜΜΕ.
«Οι βαρόνοι των ΜΜΕ απέκτησαν αθέμιτη επιρροή και στο κράτος με αποτέλεσμα να μην πληρώνουν φόρους τους οποίους έπρεπε πληρώσουν. Λήστεψαν την Ελλάδα. Σε αυτό βάζουμε ένα τέλος» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Παππάς.