ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016

Στραβελάκης - Μιχαλέλης στο κανάλι του Μαρινάκη

Λέγεται ότι ο τηλεοπτικός στόχος του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι να δημιουργήσει το νέο MEGA… Ήδη πριν δυο εβδομάδες ο επιχειρηματίας ήρθε σε συμφωνία με τον γνωστό παραγωγό Νίνο Ελματζιόγλου και ο νέος σταθμός θα «πατάει» και στα στούντιο που έβγαινε κάποτε το μεγάλο κανάλι.
Επίσης λέγεται ότι κάποιοι από τους ρεπόρτερ του καναλιού που πλέον βρίσκονται χωρίς δουλειά έχουν δεχθεί πρόταση, από το επιτελείο του Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να ενταχθούν στο δυναμικό του νέου σταθμού.
Ωστόσο επειδή όλα είναι υπό εξέλιξη και διαρκώς αλλάζουν πολλά να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Στραβελάκης θα συμμετέχει στο νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του προέδρου του Ολυμπιακού, αλλά.. 
όχι από τη θέση του διευθυντή ειδήσεων, αλλά του anchorman. Ο γνωστός δημοσιογράφος θα επιστρέψει – όπως λέγεται τις τελευταίες ώρες, στον παλιό του ρόλο και θα αναλάβει την παρουσίαση των κεντρικών δελτίων του Σαββατοκύριακου.
Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ρόλο διευθυντή ειδήσεων στο νέο κανάλι θα αναλάβει ο διευθυντής σύνταξης της «Real News» Δημήτρης Μιχαλέλης.
- πηγή: enimerosi24