ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016

«Σίγησε» ο blogger Galaxyarchis

Μια από τις πιο γνωστές και αγαπητές «φιγούρες» των social media στην Ελλάδα, ο @Galaxyarchis έφυγε από τη ζωή, στην ηλικία των 43 ετών, από τροχαίο.
Ο @Galaxyarchis είχε σταθερή και δραστήρια παρουσία στο χώρο του blogging, απ’ όπου, μέσω του ιστολογίου του «Γαλαξιάρχης-Μάλλον Ακίνδυνος», όσο και μέσω του συνεργατικού blog «ΠαραλληλοΓράφος», σχολίαζε με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο την επικαιρότητα, κάνοντας, παράλληλα και ρεπορτάζ για θέματα που του προκαλούσαν το ενδιαφέρον. O @Galaxyarchis είχε, επίσης, συμμετάσχει στην ομάδα συντονισμού της «τουιτερικής» συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα..
πριν τις εκλογές του 2015.
Ταυτόχρονα, ο @Galaxyarchis είχε και ζωηρή παρουσία στο Twitter, με πολλούς «αντιπάλους», αλλά και πολλούς φίλους, όπως αποδεικνύουν και τα χιλιάδες tweets που πλημμύρισαν το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μόλις ο θάνατός του έγινε γνωστός. Ο @Galaxyarchis ήταν μέλος και της ομάδας που είχε δημιουργήσει το διαδικτυακό ραδιοφωνικό σταθμό RadioBubble. (topontiki)

Ανακοίνωση της Κυβερνητικής Εκπροσώπου Ολγας Γεροβασίλη και των εργαζομένων στο Γραφείο Τύπου:
Για τον συνεργάτη μας, τον συνάδελφο μας, τον φίλο μας, Πέτρο Παπαθανασίου
Τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου, χάσαμε από κοντά μας τον Πέτρο.
Έναν ακέραιο άνθρωπο, έναν αξιόλογο συνεργάτη και συνάδελφο.
Χάθηκε ένας όμορφος άνθρωπος που με την παρουσία του έτρεφε τις σκέψεις μας και πλούτιζε τις ημέρες μας.
Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του, στους φίλους του και σε όσους τον γνώρισαν μέσα από τα γραπτά του.