ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016

Φέρτε πίσω τα παιδιά

Για να κλείσει επιτέλους ο κύκλος της ντροπής και της ύβρεως

Γράφει ο  Χρήστος Ξανθάκης (newpost)
 
Δεν είμαι εθνικιστής. Το ξεκαθαρίζω για να μην έχουμε παρεξηγήσεις. Και με την πατριδολαγνεία διατηρώ τας χειροτέρας των σχέσεων. Πιστεύω ότι δεν είναι τίποτε άλλο από μια αθλιότητα που έχει εφευρεθεί για να δικαιολογούνται κάθε είδους θηριωδίες. Τελεία και δεν θα το συζητήσω. Αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε ούτε με εθνικισμούς ούτε με πατριδολαγνείες. Εδώ έχουμε να κάνουμε με παιδιά… Η είδηση όπως την κατέγραψε το Newpost:
«Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Τατόι η τελετή υποδοχής των λειψάνων των 16 Ελλήνων στρατιωτών που επέβαιναν στο μεταγωγικό αεροσκάφος Noratlas που καταρρίφθηκε στο σημείο όπου βρίσκεται ο Τύμβος της Μακεδονίτισσας, τον Ιούλιο του 1974 στην Κύπρο. Στη Μεγαλόνησο βρέθηκε για την τελευτή παραλαβής, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.»
Σημειώνω εδώ και τα λόγια του προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη, ότι δηλαδή η «Κυπριακή Δημοκρατία αναγνώρισε τον αγώνα και τη θυσία, έστω και ετεροχρονισμένα και τίμησε, όπως επιβάλλεται, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες της ως κράτος». Καθότι το Noratlas, ως γνωστόν, καταρρίφθηκε από λάθος της κυπριακής αεράμυνας. Για να τα ξέρουμε όλα και να μην παριστάνουμε τα παπιά..

- διαβάστε τη συνέχεια στο newpost ΕΔΩ