ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

To λέει και ο Αμερικανός: Εκλογές στις 9 Απριλίου


Mια φήμη διαπερνά όλο την πολιτικοδημοσιογραφική πιάτσα ότι τελικώς ο Μητσοτάκης το πήρε απόφαση, στις 10 Μαρτίου -μετά τη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου- θα προκηρύξει εκλογές για τις 9 Απριλίου... μετά Βαΐων και Κλάδων, δηλαδή μια εβδομάδα πριν από το Πάσχα. 
Η ίδια φήμη λέει ότι ο πρωθυπουργός επείσθη και από τον Γκρίνμπεργκ -σύμβουλό του επί στρατηγικής και πολιτικής επικοινωνίας, που εργάζεται γι’ αυτόν από το 2019- ο οποίος λέγεται ότι του είπε «δεν βλέπω τον λόγο να περιμένεις κάτι άλλο με αυτά τα νούμερα που δείχνουν οι εθνικές δημοσκοπήσεις, τα focus groups και η ανά περιφέρεια έρευνες». 
Εγώ τώρα -για να μη μεταφέρω σε εσάς ανακρίβειες- ξαναρώτησα την πηγή μου στο Μ.Μ. αν είναι έτσι όπως ακούγεται και πήρα την εξής απάντηση: 
«Οπως ξέρεις, ο Μητσοτάκης δεν ανακοινώνει σε κανέναν τόσο σοβαρές αποφάσεις πριν τις πάρει οριστικά, αλλά και εγώ καταλαβαίνω ότι πάμε προς τα εκεί, για 9 Απριλίου, παρά το γεγονός ότι υπήρχαν σκέψεις για Μάιο και αυτό γιατί έχουμε κάθε φορά και καλύτερα ευρήματα στις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις».
- από το DarkRoom / Νewmoney