ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Πέθανε στα 82 της η Ράκελ Γουέλς


Η ηθοποιός Ράκελ Γουέλς πέθανε. σε ηλικία 82 ετών. Σύμφωνα με μέλη της οικογένειας, η ηθοποιός πέθανε μετά από σύντομη ασθένεια. Η Γουέλς έγινε γνωστή για πρώτη φορά με τους ρόλους της στο «Fantastic Voyage» και στο «One Million Years B.C». — και τα δύο το 1966.
Είχε μόνο λίγες γραμμές στο ρόλο της στο «One Million Years B.C» αλλά ήταν η γκαρνταρόμπα της — ένα απλό και λιτό μπικίνι από δέρμα ελαφιού — που την εκτόξευσε ως σεξ σύμβολο.
Από εκεί και πέρα το προφίλ της εκτινάχθηκε και ήταν μια από τις πιο περιζήτητες γυναίκες σταρ κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του ’60 και του ’70.
Η Γουέλς χαρακτηρίσθηκε ως ένα από τα “100 πιο σέξι αστέρια στην ιστορία του κινηματογράφου” σε ένα τεύχος του περιοδικού Empire το 1995  και κατατάχθηκε στη λίστα του Playboy με τα”100 πιο σέξι αστέρια του 20ου αιώνα”.
Εμφανίστηκε επίσης στο “The Cher Show” το 1975 και ερμήνευσε το “I’m a Woman” με τη Cher.
Η Ράκελ Γουέλς παντρεύτηκε 4 φορές σε όλη της τη ζωή με τους Τζέιμς Γουέλς (’59-’64), Πάτρικ Κέρτις (’67-’72), Αντρέ Γουάινφελντ (’80-’90) και Ρίτσαρντ Πάλμερ (’99-’04). Είχε δύο παιδιά, τον Tahnee και τον Damon Welch.