ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Καρφί από Παπαδάκη για Πορτοσάλτε: “Όταν έχεις βολεμένη την τσέπη, είσαι υπέρ των πλειστηριασμών”


Σχολιάζοντας στο «Καλημέρα Ελλάδα» ένα από τα βασικά θέματα των ημερών που είναι οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, ο τηλεπαρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι «εμένα με ενδιαφέρει αυτοί που κάνουν τις ανακοινώσεις να είναι κοντά στην κοινωνία. Έχω την εντύπωση πως δεν είναι κοντά στην κοινωνία. Όπως ακούω συναδέλφους για παράδειγμα που λένε “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών”. Άμα έχεις βολεμένη την τσέπη και βέβαια λες “είμαι υπέρ των πλειστηριασμών” και λες “δεν πα να κόψει τον λαιμό του ο φτωχός”».
Η Μαρία Αναστασοπούλου εξέφρασε την απορία αν όντως υπάρχουν άνθρωποι που τάσσονται υπέρ των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, με τον Παπαδάκη να απαντά: «Βεβαίως, συνάδελφός μας» εννοώντας προφανώς τον Αρη Πορτοσάλτε που στον ΣΚΑΪ τοποθετήθηκε για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και δήλωσε ότι σε περίπτωση που σταματήσουν, τότε ο ίδιος δεν θα πληρώσει τη δόση του δανείου για το σπίτι του. Μάλιστα ο Πορτοσάλτε είπε ότι «οι πλειστηριασμοί καλώς έγιναν. Για να τελειώνουμε. Το παραμύθι αρχίζει όταν λέμε να σταματήσουμε τους πλειστηριασμούς».