ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Η αλήθεια για την «άρση ασυλίας» του Ανδρουλάκη - Τι ζήτησε ο ίδιος από τις Βρυξέλλες


Ποια είναι η αλήθεια για την «ασυλία Ανδρουλάκη», γύρω από την οποία παίχτηκε ένα παιχνίδι «ύπουλων διαρροών» από κυβερνητικούς κύκλους; Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Χαριλάου Τρικούπη, το Νοέμβριο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έκανε ερώτηση στις Βρυξέλλες αν είναι νόμιμο να παρακολουθείται από την ΕΥΠ χωρίς να έχει προηγηθεί η άρση της ασυλίας του.
«Σε μια τέτοια περίπτωση, χωρίς να έχει αρθεί η ασυλία, μπορεί να γίνονται παρακολουθήσεις και, μάλιστα, να είναι και νόμιμες;» ήταν το ερώτημα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ.
Ο ίδιος περιμένει την απάντηση- για αυτό, λέει η Χαριλάου Τρικούπη, είναι απολύτως ήσυχος. Αν, μάλιστα, η απάντηση είναι αρνητική και άρα οι παρακολουθήσεις παράνομες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα κινηθεί και σε άλλα επίπεδα.
Ο Νίκος Ανδρουλάκης, πάντως, την Τετάρτη θα μιλήσει στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου, με θέμα (ντροπιαστικό για τη χώρα μας) τη «διάβρωση του κράτους δικαίου, το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών και την ελευθερία του Τύπου» στην Ελλάδα.
Και, όπως πληροφορούμαστε, θα χρησιμοποιήσει πολύ σκληρή γλώσσα για τα όσα γίνονται στην Ελλάδα!
Βασίλης Σκουρής / ieidiseis