ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Συνδρομή του ΕΔΟΕΑΠ στο Πρωτάθλημα Τύπου


Ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό και πέντε συσκευές απινίδωσης προσφέρει ο ΕΔΟΕΑΠ στο Πρωτάθλημα Τύπου Ποδοσφαίρου, στο πλαίσιο της πολιτικής πρόληψης και προστασίας της υγείας των ασφαλισμένων του. Το ΔΣ του Οργανισμού, ανταποκρινόμενο άμεσα σε σχετικό αίτημα συνδρομής που υπεβλήθη από το Πρωτάθλημα Τύπου, προσέφερε ό,τι προβλέπει το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο ως υλικό πρώτων βοηθειών στις εν λόγω αθλητικές διοργανώσεις.
Το υλικό περιλαμβάνει πέντε πλήρως εξοπλισμένα αθλητικά φορητά φαρμακεία, καθώς και τους απινιδωτές. Η παράδοση για τα φαρμακεία έγινε σήμερα στα γραφεία του ΕΔΟΕΑΠ στην Αθήνα, παρουσία μελών του ΔΣ του Οργανισμού και του Αντιπροέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Πρωταθλήματος Τύπου, Τάσου Δρακωτού. Έπεται, εντός των επόμενων ημερών, η παράδοση και των απινιδωτών.
Το Πρωτάθλημα Τύπου αποτελεί αθλητική διοργάνωση επί 39 έτη, στην οποία συμμετέχουν ομάδες εργαζομένων ανά Μέσο, από τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα Ενημέρωσης. Διεξάγεται υπό την αιγίδα της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και του ΠΣΑΤ.