ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Διασκεδάζουν με τη μεταγραφή της ΝΔ


Με ικανοποίηση λένε στη Χαρ. Τρικούπη πως υποδέχτηκαν τη «μεταγραφή» του Σπύρου Καρανικόλα στη Ν.Δ., κάνοντας μάλιστα το βράδυ της Πέμπτης μία πολύ ειρωνική διαρροή για τη διαδρομή του 42χρονου δικηγόρου. Το ΠΑΣΟΚ θύμισε πως πριν από περίπου δέκα χρόνια ο Καρανικόλας είχε συμπορευθεί με την αντιμνημονιακή Λούκα Κατσέλη κατηγορώντας το ΠΑΣΟΚ για… συμπόρευση με τη Ν.Δ. και τον Βενιζέλο για μνημονιακό. Αργότερα, ήταν υποψήφιος με το ΚΙΔΗΣΟ του Γιώργου Παπανδρέου για να περάσει τελικά –μέσω Φώφης– στον Ανδρέα Λοβέρδο. Το ΠΑΣΟΚ θύμισε ακόμα και το τατουάζ «Κίνημα Αλλαγής» που είχε κάνει παρέα με τον Μανώλη Χριστοδουλάκη, σημειώνοντας πως διασκεδάζουν με τη μεταγραφή της Ν.Δ. Αντίθετα πάντως στη Ν.Δ. δεν το πήραν όλοι στην πλάκα καθώς σε ουκ ολίγους δεν άρεσε η μεταγραφή του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ.
Οσον αφορά το μέλλον του Καρανικόλα στη Ν.Δ., ο ίδιος στη δήλωση προσχώρησής του είπε πως προσέρχεται στη Ν.Δ. «ως απλός στρατιώτης», κάτι που μπορεί να μεταφραστεί πως δεν θα επιδιώξει να εκλεγεί βουλευτής. Ρώτησα σχετικά, και μια «γαλάζια» πηγή μου είπε πως πράγματι δεν θα δούμε τον Καρανικόλα στις γαλάζιες λίστες, αλλά θα αξιοποιηθεί αλλού. Φαντάζομαι πως το «αλλού» θα περιλαμβάνει και εμφανίσεις στα κανάλια που είναι το αγαπημένο σπορ του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ.
Στ. Παπαντωνίου
Θεωρείο / Καθημερινή