ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Οι επικές γκάφες του Κυριάκου


Μάλλον τα πράγματα πρέπει να είναι πολύ άσχημα για την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και αργούν και οι εκλογές, έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά μας. Ο κύριος πρωθυπουργός λοιπόν έχει αρχίσει να τα μπερδεύει. Πριν από ημέρες είπε στη Βουλή, θα το θυμάστε σίγουρα, αν «θέλουμε πρωθυπουργό τον Τσίπρα σε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας». Το κατάλαβε πάντως και το διόρθωσε λίγο μετά, έστω και μασώντας τα λόγια του.
Λίγες ημέρες πιο μετά, στο υπουργικό συμβούλιο, είπε ότι θα στείλουμε στους σεισμόπληκτους της Τουρκίας τα ΕΚΑΜ (Ειδική Κατασταλτική Αντιτρομοκρατική Μονάδα) αντί τα ΕΜΑΚ (Ειδική Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών). Δηλαδή θα στείλουμε κόσμο να τους δείρουν.
Χθες ωστόσο, το πήγε ακόμα πιο πέρα, μιλώντας σε πολίτες της Πτολεμαΐδας. Ήταν μάλιστα τόσο πειστικός που κανένας δεν αντέδρασε ακούγοντας τον πρωθυπουργό να λέει ότι «τηρήσαμε τις βασικές μας δεσμεύσεις, μειώσαμε τους μισθούς»!

Προχθές ήθελε πρωθυπουργό τον Τσίπρα σε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, σήμερα μας είπε ότι η κυβέρνησή του μείωσε τους μισθούς. Κι έχουμε ακόμα καιρό μέχρι τις εκλογές... pic.twitter.com/cXTs7tsq28

— e-tetRadio.gr (@tetRadio) February 13, 2023
Νωρίτερα δε, στην Καστοριά, ναι μεν πέτυχε την αύξηση των μισθών, αλλά είπε και «για το πως θα κατοχυρώσουμε τις μειώσεις των συντάξεων».
Έχει αρχίζει και θυμίζει Γιώργο Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη. Θα τα πούμε «στις κάλτσες»!

Δημήτρης Κανελλόπουλος / ΕφΣυν