ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Τώρα το θυμήθηκαν;


Ενδιαφέρον έχει ο διάλογος που ανέπτυξαν η δημοσιογράφος Μαριάνα Πυργιώτη και η πρώην ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλα, δυο δραστήριες γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με αφορμή το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» για τον Γιώργο Κύρτσο που αναφέρει ότι ο Άρειος Πάγος έχει καταθέσει αίτημα στο Ευρωκοινοβούλιο για άρση ασυλίας του, μετά από χρέη στο Δημόσιο.

Η Μαριάνα Πυργιώτη στην ουσία αναρωτιέται, «Πότε έγινε μπαταχτσής ο Κύρτσος;» αναφέροντας συγκεκριμένα: «Λοιπόν ο Γ. Κύρτσος που επιτίθεται νυχθημερόν και εμμονικά στον ΠΘ χρωστάει αυτά στο Δημόσιο και άλλα πολλά στις Τράπεζες .Για πείτε μου όμως βρε καλόπαιδα, από πότε έχει χρέη κι από πότε έγινε μπαταχτσής; Α! Και με ποιο κόμμα εκλέχτηκε ευρωβουλευτής; …Αν θυμάστε φυσικά».
Η Νίκη Τζαβέλα απαντά ότι το πρόβλημα δεν είναι τα χρέη, αλλά ότι δεν προσπάθησε να τα ξεπληρώσει. «Δεν νομίζω ότι το θέμα ήταν ότι χρωστούσε. Όλοι χρωστάμε .Το θέμα ήταν ότι δεν έκανε καμμία προσπάθεια αποπληρωμής . Αλλοιμονο αν απέκλειαν από υποψήφιο καθέναν που χρωστάει» έγραψε η πρώην ευρωβουλευτής.
Για να απαντήσει η Μαριάνα Πυργιώτη: «Νίκη μου δεν μπορώ τα δυο μέτρα και δυο σταθμά Τώρα θυμήθηκαν το αίτημα άρσης ασυλίας; Το τρίτο ή τέταρτο».