ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Έχει πάψει η ΕΡΤ να είναι εργαλείο κυβερνητικής προπαγάνδας (γέλια, πολλά γέλια)


Στις υποδομές και στην ποιότητα του προγράμματος και την αντικειμενική ενημέρωση (γέλια, που γράφει κι ο Λάλας διανθίζοντας τις συνεντεύξεις του) που προσφέρει η ΕΡΤ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε εχθές το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης και στον Γιώργο Κουβαρά.
O πρωθυπουργός ανταποκρινόμενος στο καλωσόρισμα του δημοσιογράφου και πιο ειδικά στην εμφάνισή του για πρώτη φορά ως πρωθυπουργός στα στούντιο της δημόσιας τηλεόρασης ανέφερε χαρακτηριστικά: 
“Χαίρομαι που διαπιστώνω ότι έχει συντελεστεί αντικειμενικά μία σημαντική πρόοδος στην ΕΡΤ. Και ως προς τις υποδομές αλλά κυρίως ως προς την ποιότητα του προγράμματος. 
Πιστεύω ότι είναι κάτι που όλοι οι καλόπιστοι τηλεθεατές το αναγνωρίζουν. 
Και βέβαια να τονίσω και το πολύ σημαντικό: ότι έχει πάψει, πια, η ΕΡΤ να είναι εργαλείο κυβερνητικής προπαγάνδας (γέλια , πολλά γέλια) και πιστεύω ότι προσφέρει στους τηλεθεατές μία αντικειμενική ενημέρωση (γέλια). Όπως θα έπρεπε να κάνει οποιαδήποτε κρατική τηλεόραση”.

ΥΓ Μια ημέρα μετά τη συνάντηση με τα σωματεία, αλλά και λίγες ώρες αφότου οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ δήλωσαν συμπαράσταση στον αγώνα των καλλιτεχνών και ζήτησαν από τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης να τους δώσει βήμα, ο πρωθυπουργός έσπευσε να δείξει σε ζωντανή μετάδοση πόσο τους υπολογίζει.
Μίλησε 25 λεπτά στην ΕΡΤ, δεν είπε κουβέντα για τους καλλιτέχνες (ούτε φυσικά ρωτήθηκε)...