ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Τσακαλώτος: Ο Βορίδης μού χρωστάει ένα ουισκάκι...


...και στους συνταξιούχους 4 συντάξεις


Με μία δηκτική ανάρτηση στο fb σχολίασε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος το αυτογκόλ του Μάκη Βορίδη για τη 13η σύνταξη που είχε θεσπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και κατάργησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ εξηγεί γιατί ο Μάκης Βορίδης του χρωστάει ένα ουίσκι.
«Ο Μάκης Βορίδης χρωστάει στους συνταξιούχους 4 συντάξεις. (Και σε μένα ένα ουισκάκι). Στη σημερινή μας συζήτηση ο κ. Βορίδης ισχυρίστηκε ότι ποτέ δεν είχε υποσχεθεί ότι θα διατηρήσουν ως κυβέρνηση τη 13 σύνταξη που είχε θεσπίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Τον προκάλεσα να με κεράσει ένα ουίσκι στην περίπτωση που διαψευσθεί. Από ό,τι φαίνεται ο κ. Βορίδης χρωστάει στους συνταξιούχους 4 συντάξεις και σε μένα ένα ουισκάκι» σημείωσε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Θυμίζουμε ότι ο Μάκης Βορίδηςεμφανίστηκε επίμονος στην παραπληροφόρηση απέναντι στον Ευκλείδη Τσακαλώτο όσον αφορά στη θέση της ΝΔ πριν και μετά τις εκλογές για τη 13η σύνταξη στους απόμαχους της εργασίας.


Βρισκόμενοι στο ίδιο πάνελ του ΣΚΑΪ, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επεσήμανε ότι προ των εκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψήφισε για τη 13η σύνταξη και είχε δηλώσει «ότι θα την κρατήσει και δεν το έκανε». Βλοσυρός ο Μάκης Βορίδης απάντησε: «Όχι, ο κ. Μητσοτάκης δεν το είπε ποτέ». Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος επέμεινε με τον υπουργό Εσωτερικών να απαντά κοφτά: «Όχι, δεν το έχουμε πει ποτέ».
Μόνο που εκτός από τα γραπτά και τα βίντεο από τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις μένουν... Έτσι και η συνέντευξη που είχε δώσει στην ΕΡΤ προεκλογικά ο Μάκης Βορίδης. Ήταν 14 Μαΐου 2019, όταν ρωτήθηκε σχετικά και απάντησε: «Αφού το ψηφίσαμε προφανώς δεν το κόβουμε. Ό,τι ψηφίζουμε μας δεσμεύει».