ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2023

Στους δρόμους ο Γιάννης Σαραντάκος με το Action24


Η καμπάνια για το προμοτάρισμα του τηλεοπτικού σταθμού Action24 είναι σε εξέλιξη με την εικόνα του Γενικού Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Γιάννη Σαραντάκου να φιγουράρει σε αφίσες και λεωφορεία δίπλα στο λογότυπο του καναλιού.
Πρόσφατα στο δυναμικό του Action24 προστέθηκε και η Εύη Φραγκάκη για την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων το Σαββατοκύριακο. Στην παρουσίαση του καθημερινού συνεχίζει ο Βασίλης Τσεκούρας.
Παντως οι Εξάρχου, Μπάκος και Καϋμενάκης σκοπεύουν να επενδύσουν περαιτέρω στα ΜΜΕ, μετά το (νέο) Action 24 που έκανε πρεμιέρα στις 5 Δεκεμβρίου 2022. Το πρόγραμμα του μοναδικού αμιγώς ενημερωτικού τηλεοπτικού σταθμού στη χώρα συνθέτουν ενημερωτικές εκπομπές, δελτία ειδήσεων βραδινά talk shows και late night shows.
Με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου Action 24, ο Γιάννης Σαραντάκος, Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης, είχε δηλώσει: «Σε μια εποχή που τα γεγονότα και οι ειδήσεις μας κατακλύζουν καθημερινά, η ενημέρωση είναι επιτακτική και όχι προαιρετική ανάγκη. Στο Action 24 εκτός από την αμεσότητα και την εγκυρότητα που τα θεωρούμε προαπαιτούμενα, φέρνουμε στην ενημέρωση άποψη και σχολιασμό, μέσα από μια ομάδα καταξιωμένων δημοσιογράφων. Στόχος μας είναι η ενημέρωση να παραμένει σε πρώτο πλάνο και εργαζόμαστε όλοι με αφοσίωση γι’ αυτό το σκοπό».