ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Χάρης Θεοχάρης: Σε ζηλευτή θέση η χώρα μας στους θανάτους

ΣΥΡΙΖΑ: «Το να επιχαίρει για την πραγματικότητα των 3.000 νεκρών του τελευταίου μήνα είναι απλά προκλητικό και ενδεικτικό μιας κυβέρνησης που δεν νιώθει τι συμβαίνει γύρω της»

Ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης κατά τη διάρκεια συζήτησης του προϋπολογισμού εξέφρασε την... ικανοποίηση του που η χώρα μας είναι τριακοστή στους θανάτους στην Ευρώπη από την πανδημία. Ειδικότερα, ο Χάρης Θεοχάρης δήλωσε:.. «Για το αν είμαστε σε καλή θέση με ρωτάτε. Στην τριακοστή θέση στους θανάτους είναι η χώρα μας στην Ευρώπη. Στην τριακοστή. Σε μια ζηλευτή θέση. Δεν θα θέλαμε ούτε ένα θάνατο. Η κυβέρνηση δεν χαίρεται για την προσπάθειά της, τα αποτελέσματα δεν είναι δικά της, είναι αποτελέσματα της πειθαρχίας της ελληνικής κοινωνίας».
Άμεση ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ που σχολίασε πως η αλαζονεία της κυβέρνησης και του Θεοχάρη μας έχει κοστίσει ήδη πολύ ακριβά. «Το να επιχαίρει για την πραγματικότητα των 3.000 νεκρών του τελευταίου μήνα είναι απλά προκλητικό και ενδεικτικό μιας κυβέρνησης που δεν νιώθει τι συμβαίνει γύρω της», σημειώνει χαρακτηριστικά ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη δήλωση του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη.
Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:
«Ο κύριος Θεοχάρης, ο υπουργός που διαχειρίστηκε με καταστροφικό τρόπο το άνοιγμα του τουρισμού το καλοκαίρι, σήμερα ενημέρωσε τον ελληνικό λαό ότι η θέση της χώρας μας είναι «ζηλευτή» ως προς τον αριθμό νεκρών από την πανδημία. Η αλαζονεία της κυβέρνησης και του κυρίου Θεοχάρη το καλοκαίρι μας έχει κοστίσει ήδη πολύ ακριβά. Το να επιχαίρει για την πραγματικότητα των 3.000 νεκρών του τελευταίου μήνα είναι απλά προκλητικό και ενδεικτικό μιας κυβέρνησης που δεν νιώθει τι συμβαίνει». γύρω της.