ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Επίπληξη σε φωτορεπόρτερ γιατί γύρισε την πλάτη όταν μιλούσε ο Μητσοτάκης στη Βουλή

Ενα πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη κατά την συζήτηση του προϋπολογισμού του 2021 στη Ολομέλεια της Βουλής, καταγγέλλει ο φωτορεπόρτερ Άγγελος Καλοδούκας.
Ο φωτορεπόρτερ αναφέρει πως το προεδρείο έστειλε τη «φρουρά», δύο άτομα της ασφάλειας της Βουλής, να τον επιπλήξουν γιατί γύρισε την πλάτη του την ώρα που μιλούσε.. ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται, έκαναν λόγο για «ασέβεια»!
Όπως καταγγέλλει ο Αγγελος Καλοδούκας, κατά την αποχώρησή του από το κτήριο της Βουλής, σημείωσαν το όνομα του και το περιστατικό στο βιβλίο εισόδου. «Τόσα χρόνια στη Βουλή πρώτη φορά μου συνέβη παρόμοιο περιστατικό. Σημεία των καιρών μιας κυβέρνησης αρίστων οι οποίοι έχουν επίγνωση των αριστείων τους και της ανάγκης θρησκευτικής ευλάβειας όλων μας προς αυτά» σημειώνει.
«Στη ζωή μου έχω φωτογραφίσει γάμους και βαφτίσεις με την πλάτη προς το ιερό του ναού. Ουδέποτε ιερέας μου είχε κάνει παρατήρηση. O tempora o mores» επισημαίνει ο Άγγελος Καλοδούκας.
Διαβάστε τι γράφει ο φωτορεπόρτερ στο left.gr EΔΩ