ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

«Βράζουν» στη ΝΔ

Μπορεί ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, να έχει στέρεες ακαδημαϊκές περγαμηνές, ωστόσo «δεν το έχει» να μιλάει για θέματα εξωτερικής πολιτικής.
Στην προηγούμενη ομιλία του στη Βουλή, ο Γιώργος Γεραπετρίτης είχε περιορίσει την «κόκκινη γραμμή» της Ελλάδας στα 6 μίλια, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να τον «αδειάσει».. δημοσίως ο Νίκος Δένδιας. Προχθές, μιλώντας στην συζήτηση επί του προϋπολογισμού, ο υπουργός Γεραπετρίτης όχι μόνο «ξόρκισε» τις κυρώσεις προς την Τουρκία, αλλά έφτασε στο σημείο να δηλώσει ότι τις κυρώσεις… «τις ήθελε μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ». Και, από προχθές ως τώρα, πολλοί βουλευτές της ΝΔ, που επιχειρηματολογούσαν υπέρ των κυρώσεων το τελευταίο… εξάμηνο, θα ήθελαν να δώσουν στον υπουργό Επικρατείας μία τσίχλα. Όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να τού υπενθυμίσουν το σύνθημα μιας παλιάς διαφήμισης, που έλεγε «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς».
- από το matrix24