ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Ακρίτα προς Γεωργιάδη: Άκου λίγο Αδωνη, τι έστι «χυδαίο»

Στον υπουργό Ανάπτυξης Αδωνη Γεωργιάδη απαντά η Ελενα Ακριτα σχετικά με σχόλιό του στο twitter για τα διαμερίσματα στο Λονδίνο που κατέληγε με τον χαρακτηρισμό «χυδαίο».
H δημοσιογράφος και συγγραφέας παραθέτει την ανάρτηση Γεωργιάδη και γράφει συγκεκριμένα στο facebook:
"Άκου λίγο Αδωνη, τι έστι «χυδαίο».. Χυδαίο (και μηνύσιμο) είναι να βάζεις σε εισαγωγικά πρόταση που δεν έγραψα ποτέ και πουθενά. Σε προκαλώ να παραθέσεις το λινκ όπου γράφω πως «το νόμισμα δεν είναι φετίχ». Σε προκαλώ επίσης να παραθέσεις το λινκ όπου λέω για τα... «κλπ». Ποια ακριβώς είναι τα «κλπ»; Πού και πότε τα έχω πει; 
Το 2012 στο Facebook (η LIFO αναδημοσίευση έκανε), έγραψα ΜΟΝΟΝ το εξής:
«Οι γονείς πάνε τα παιδιά του στα χωριά SOS γιατί δεν έχουν να τα ζήσουν. Τα σχολειά δεν μπορούν να βάλουν πετρέλαιο. Οι ηλικιωμένοι ξεφτιλίζονται για ένα κολοφάρμακο. Τα παιδιά μας μετράνε μόνο τα χτες της σύντομης ζωής τους. Τα αύριο κάποιοι μπήκαν νύχτα και τους τα έκλεψαν. Τα όρνια κόβουν βόλτες πάνω από το πτώμα μιας μισοπεθαμένης χώρας "που ήταν κάποτε δική μας". Οι χρυσαυγίτες όλο και δυναμώνουν. Οι φωνές όλο και λιγοστεύουν. Κραυγές και ψίθυροι. Στη βουλή ουρλιάζουν για να μη χάσουν την η αποστεωμένη από την πείνα και τον τρόμο πελατεία. Ευρώ ή δραχμή; Στα τέτοια που δεν έχω, είναι η απάντηση. Εκεί με έχουν φτάσει πια. Εκεί με έχουν καταντήσει.» 
Αν αυτό εννοείς, είσαι ψεύτης και συκοφάντης. Αν εννοείς κάτι άλλο περιμένω ή τα αποδεικτικά σου στοιχεία ή την συγγνώμη σου".