ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Υπό πίεση ο διευθυντής του «Βήματος» Αντώνης Καρακούσης

Το παρασκήνιο της παραίτησης Κρουστάλλη στο ΒΗΜΑ

Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί ανάμεσα στους εργαζόμενους της Αλτερ Εγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά και την παραίτηση της διευθύντριας σύνταξης Δήμητρας Κρουστάλλη, η οποία κατήγγειλε «ασφυκτική πίεση» από το Μαξίμου. Είχε προηγηθεί και η παραίτηση της Ελενας Ακρίτα μετά την λογοκρισία εις βάρος της και το "κόψιμο".. του άρθρου της στα ΝΕΑ.
Σχετικά με την εξώθηση σε παραίτηση της διευθύντριας σύνταξης του ΒΗΜΑΤΟΣ, ρεπορτάζ της Φωτεινής Λαμπρίδη στο tvxs.gr, ισχυρίζεται ότι «ήταν ο ίδιος ο Β. Μαρινάκης ο οποίος εξανάγκασε σε παραίτηση την Δ. Κρουστάλλη, αφού προηγουμένως είχε απαιτήσει να ζητήσει, με άλλο δικό της δημοσίευμα, δημοσίως συγγνώμη, κάτι που η κ. Κρουστάλλη αρνήθηκε να κάνει».
Στο ρεπορτάζ του tvxs αναφέρεται ότι «το Μαξίμου, πριν την παρέμβαση Μαρινάκη, είχε ζητήσει να απομακρυνθεί η κυρία Κρουστάλλη από το κυβερνητικό ρεπορτάζ πλέον αλλά ο διευθυντής της εφημερίδας Αντώνης Καρακούσης φέρεται να το αρνήθηκε».
Τις τελευταίες ώρες, σύμφωνα με διαρροές από πολλές πλευρές αλλά και το ρεπορτάζ της Λαμπρίδη στο tvxs συζητιέται έντονα, ότι υπό πίεση βρίσκεται και ο Αντώνης Καρακούσης, ο άνθρωπος που είχε τοποθετήσει την Δ. Κρουστάλλη στη θέση της διευθύντριας σύνταξης. "Φιλοκυβερνητικές πηγές και προσκείμενοι δημοσιογράφοι, διαρρέουν ότι θα απολυθεί και σημειώνουν ότι υπάρχει ένταση ανάμεσα στα στρατόπεδα Καρακούση και Παπαχρήστου των Νέων. Ο τελευταίος είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στην υπόθεση «βίλα Τσίπρα», από την οποία ο κ. Καρακούσης είχε πάρει δημοσίως αποστάσεις" γράφει η Φωτεινή Λαμπρίδη στο tvxs. (ολόκληρο το ρεπορτάζ ΕΔΩ)