ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Ακρίτα σε Γεωργιάδη: Μάντεψε Αδωνη ποια δημοσιογράφος...

...ούτε οφσόρ έχει, ούτε 32 ακίνητα, ούτε εξαψήφια δάνεια από τράπεζες

Αντιπαράθεσης συνέχεια μεταξύ της Έλενας Ακρίτα και του Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή τα ακίνητα της συγγραφέως και δημοσιογράφου στο Λονδίνο αλλά και την κόντρα ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για την ενοικίαση του εξοχικού από τον Αλ. Τσίπρα στο Σούνιο.
Η Έλενα Ακρίτα με ανάρτησή της στο Facebook θυμίζει στον υπουργό.. Ανάπτυξης  ότι «χρωστά 625.000 στις τράπεζες» και αναφερόμενη προφανώς στην ίδια, τον ρωτά αν γνωρίζει ποια δημοσιογράφος είχε λογαριασμό σε αγγλική τράπεζα και το 2014 - όταν η Οικονομία μας βούλιαζε - έφερε και το τελευταίο σεντ πίσω στην πατρίδα της.
Στην ανάρτησή της  στο fb  η Ελενα Ακρίτα παραθέτει και σχετικά έγγραφα, Αναλυτικά:
«Μάντεψε Άδωνη Γεωργιάδη που χρωστάς 625.000 στις τράπεζες, ποια δημοσιογράφος είχε λογαριασμό σε αγγλική τράπεζα και το 2014 - όταν η Οικονομία μας βούλιαζε - έφερε και το τελευταίο σεντ πίσω στην πατρίδα της. Θα μπορούσε να αφήσει τα χρήματα της εκεί μετά την αγορα στο Λονδινο το 2011; Θα μπορούσε. Δεν το έκανε. Αυτό περί νόμιμου και ηθικού.

Μάντεψε Αδωνη ποια δημοσιογράφος ΠΡΩΤΑ έφερε τα χρήματα της στην Ελλάδα και ΥΣΤΕΡΑ (ένα χρόνο αργοτερα το 2015) ψηφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα. Αλήθεια, πόσοι Έλληνες το έκαναν αυτό;
Ο λογαριασμός ήταν κοινός με την μητέρα της και οι δυο αποφάσισαν να στηρίξουν τον τόπο τους στα δύσκολα και να καταθέσουν αυτό το πόσον στην Εθνική Τράπεζα.
Μαντεψε Αδωνη ποια δημοσιογράφος έχει όλα τα έγγραφα και τα εξτρε τραπεζών που πιστοποιούν του λόγου το αληθές.
Για να σε βοηθήσω, η δημοσιογράφος που ψάχνουμε ούτε οφσόρ έχει, ούτε 32 ακίνητα, ούτε εξαψήφια δάνεια από τράπεζες. Ούτε δάνεια όπως εσύ που το 2007 χρωστούσες 630.000 ευρώ και σήμερα χρωστάς 624.762,45 ευρώ. Με λίγα λόγια, το πας ίσα βάρκα, ίσα νερά εδώ και 13 χρόνια και δεν σε ακουμπάει κανείς.
Well done luv, που λέμε κι εμείς στην Αγγλία».