ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Και οι εκδότες των εβδομαδιαίων εφημερίδων στην ΕΙΗΕΑ

Απόφαση για διεύρυνση της Ενωσης Ιδιοκτητών

Και οι εκδότες των εβδομαδιαίων εφημερίδων πανελλαδικής κυκλοφορίας μπορούν πλέον γίνουν μέλη της  Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΕΙΗΕΑ αναφέρει:
«Ιστορική ήταν η Γενική Συνέλευση.. της Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών στις 16 Δεκεμβρίου 2020. Η Γενική Συνέλευση της Ε.Ι.Η.Ε.Α. που σε λίγες μέρες εισέρχεται στο πεντηκοστό έτος από την ίδρυση της, αποδέχθηκε ομόφωνα την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου για διεύρυνση των μελών της, δίνοντας πλέον την δυνατότητα και στις εβδομαδιαίες εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας να γίνουν μέλη της Ενωσης! Πρόκειται για πολύ σημαντική απόφαση, διότι με την διεύρυνση των μελών της, οι διεκδικήσεις για την επιβίωση των επιχειρήσεων του κλάδου, θα αποκτήσουν ακόμη πιο δυνατή φωνή, εκπροσωπώντας το σύνολο πλέον των επαγγελματιών εκδοτών. Βασικός στόχος η προστασία και η διασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της ελευθεροτυπίας σε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. »