ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Αλλεργικός...

«Ο Τσίπρας απορεί τι έχω μαζί του, μου καταλογίζει στο «εξώδικο» εμμονή, οι οπαδοί του, που προφανώς δεν με γνωρίζουν, το ίδιο. Τίποτε δεν έχω. Προσωπικά; Τί-πο-τε. Πολιτικοδημοσιογραφική είναι η διαφορά μας. Και ειδικότερα, η απέχθειά μου στη δημοκοπία και το γεγονός ότι είμαι βαριά αλλεργικός στο πολιτικό ψέμα».
Τα παραπάνω γράφει σήμερα στη στήλη του ο σχολιογράφος και σύμβουλος.. έκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Γιώργος Παπαχρήστος.
Θυμίζουμε ότι στις 8 Δεκεμβρίου, κοινοποιήθηκε στην ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ, εκδότρια εταιρεία εκδότρια των ΝΕΩ καθώς και στον σύμβουλο έκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Γιώργο Παπαχρήστο εξώδικο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., Αλέξη Τσίπρα. Αφορμή αποτέλεσε τόσο η παρουσία του δημοσιογράφου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA της προηγουμένης, όσο και σχετικό δημοσίευμα στη στήλη ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ αναφορικά με την ενοικίαση από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξοχικής κατοικίας στο Σούνιο.