ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2020

Φιλοδοξεί να χτίσει αυτοκρατορία στα Media


Συζητούσε για αρκετό καιρό με στελέχη του Ομίλου Αnt1 για την εξαγορά του περιοδικού «OK!»
Kαι ενώ φαινόταν ότι οι σκληρές, λέει, διαπραγματεύσεις οδηγούνταν σε αδιέξοδο, τελικά αποκάλυψε ότι το γνωστό lifestyle περιοδικό, περνάει στα χέρια του.
Μολις χθες η εταιρεία του ανακοίνωσε την απόκτηση του.. τίτλου του περιοδικού ΟΚ! απο τη βρετανική Reach PLC μέσω της εταιρείας Δάφνη Επικοινωνίες του Ομίλου ΑΝΤ1. Μάλιστα τo OK! θα κυκλοφορεί κάθε Σάββατο με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.
Για τον Νίκο Κοκλώνη, περί αυτού ο λόγος, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της εταιρείας του Barking Well Media, η απόκτηση του τίτλου του περιοδικού ΟΚ! είναι μόνο η αρχή της δυναμικής εισόδου στον χώρο των εκδόσεων, με όραμα να προσφέρει στον χώρο των media ψυχαγωγία, ενημέρωση, αποκλειστικότητες και πρωτότυπα concepts.
Κάποιοι λένε ότι ο Νίκος Κοκλώνης μέσα από την εταιρεία Barking Well Media φιλοδοξεί να χτίσει αυτοκρατορία στα ΜΜΕ.
Θυμίζουμε ότι με την Barking Well Media ξεκίνησε συνεργασία και ο Πέτρος Μπούτος αναλαμβάνοντας καθήκοντα Executive Vice President (EVP) / Strategy and Programming.