ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Βήμα και In.gr κατέβασαν τα θέματα της Κρουστάλλη για τον ΕΟΔΥ

Το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου Δήμητρας Κρουστάλλη στο «Βήμα» περί παράλληλων καταγραφών κρουσμάτων με τίτλο «Αδύναμος κρίκος ο ΕΟΔΥ - Κενά και ανακρίβειες στα στοιχεία για την πορεία της πανδημίας»,... εξαφανίστηκε, τόσο από την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, όσο και από το in.gr.
Θυμίζουμε ότι η δημοσιογράφος, διευθύντρια σύνταξης στο ΒΗΜΑ αποχώρησε από την εφημερίδα, καταγγέλοντας, σε ανάρτησή της, «ασφυκτική πίεση από το Μέγαρο Μαξίμου» μετά τη δημοσίευση του ρεπορτάζ.
Η Δήμητρα Κρουστάλλη έγραψε στο fb:
«Την Δευτέρα αποχώρησα από το Βήμα και ομολογώ οτι αυτό ήταν ένα ενδεχόμενο που δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό. Επειτα από τη δημοσίευση του ρεπορτάζ για το παράλληλο και ατελέσφορο σύστημα καταγραφής των κρουσμάτων κορωνοιού από την ΗΔΙΚΑ και τον ΕΟΔΥ ασκήθηκε ασφυκτική πίεση από το Μέγαρο Μαξίμου. Αυτή μετατράπηκε σε εσωτερική ένταση και με έφερε ενώπιον του διλήμματος: προσωπικός και επαγγελματικός ευτελισμός ή παραίτηση(...)
(...) Οφείλω ειδική αναφορά στον Αντώνη Καρακούση, με τον οποίο περάσαμε μαζί και αυτή την τρικυμία. Ευχαριστώ ολόψυχα τους συναδέλφους στο Βήμα για τη συγκινητική τους υποστήριξη. Εύχομαι το Βήμα, τα Νέα και το Mega να έχουν πάντα τη θέση που τους αξίζει στην ενημέρωση.».