ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

«Ανθίζουν» τα οικονομικά σάιτ - Μετακινήσεις διευθυντικών στελεχών

Πολλές οι ανακατατάξεις τις τελευταίες εβδομάδες στις διευθυντικές ομάδες των οικονομικών σάιτ. Ο Σπύρος Δημητρέλλης ανέλαβε τη διεύθυνση του capital.gr (στη θέση του Δ. Παπακωνσταντίνου) ενώ ο Λεωνίδας Στεργίου τοποθετήθηκε αρχισυντάκτης στην εφημερίδα «Κεφάλαιο». Στο οικονομικό σαιτ του Θεοχάρη Φιλιππόπουλου πηγαίνει και η Πένυ Κούτρα.. 
***
Στο capital.gr είχαν.. προηγηθεί οι παραιτήσεις του διευθυντή Δ. Παπακωνσταντίνου και δύο ακόμη δημοσιογράφων. Επίσης αποχώρησε και ο αρχισυντάκτης Ν. Χρυσικόπουλος, ο οποίος μετακινείται στο newmoney.gr του ομίλου του Πρώτου Θέματος.
***
Το δυναμικό του insider.gr της Liquid Media (του ομίλου Οντόνι)  εμπλουτίζεται με νέα στελέχη, με στόχο την αναβάθμιση και τον πλήρη ανασχεδιασμό του. Ο μέχρι πρόσφατα Διευθυντής του capital.gr και της εφημερίδας Κεφάλαιο Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, ανέλαβε τη διεύθυνση της ιστοσελίδας.
*** 
Μαζί με τον Δ. Παπακωνσταντίνου ενσωματώνεται στο insider.gr μία ισχυρή ομάδα δημοσιογράφων με πολυετή εμπειρία στο οικονομικό και τραπεζικό ρεπορτάζ, αποτελούμενη από τον Γιάννη Αγγέλη, τη Δήμητρα Καδδά και τη Νένα Μαλλιάρα.
***
Νέος διευθυντής περιεχομένου(Content Director) στη Liquid Media ανέλαβε από τις αρχές Δεκεμβρίου ο Ηλίας Αναστασιάδης. Ο νέος συνεργάτης της εταιρείας εργάστηκε για έξι χρόνια στον χώρο των περιοδικών πριν μεταπηδήσει στο digital και την 24Media, στην οποία διετέλεσε μεταξύ άλλων Διευθυντής Σύνταξης του Oneman και του Contra.