ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Η ανάρτηση Τσίπρα για το πρωτοσέλιδο της «Εφ.Συν.» και την κρυφή συμφωνία κυβέρνησης-Palantir


Με αιχμηρό τρόπο σχολιάζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τις σημερινές αποκαλύψεις για την εν κρυπτώ συμφωνία της κυβέρνησης με την σκιώδη εταιρεία Palantir με αφορμή τη διαχείριση της πανδημίας.
Ο Αλέξης Τσίπρας ανέβασε στο instagram το πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών» και.. σχολίασε χαρακτηριστικά: Σε μια χώρα που μετρά 3.244 νεκρούς από τις αρχές Νοέμβρη η κυβέρνηση της αγνοεί το ΕΣΥ αλλά συνάπτει εν κρυπτώ συνεργασία με εταιρείες επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων και data mining. Ο Κ. Μητσοτακης αποδεικνύεται ο καλύτερος μαθητής των αυταρχικών ηγετών ανά τη γη. Δεν μπορούμε όμως να επιστρέψουμε στη δυστοπία να γίνει κανονικότητα στη χώρα μας».
Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήδη κατέθεσε σχετική ερώτηση στη Βουλή ζητώντας απαντήσεις, αλλά και την κατάθεση όλων των σχετικών εγγράφων.
►Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ της «Εφημερίδας των Συντακτών»: Η κρυφή σύμβαση με τη σκιώδη εταιρεία τεχνολογίας Palantir