ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Πού να καταλάβετε ρε βλάχοι γιατί πήγε η Μαρέβα στην Καλαμάτα;

Ηχηρή απάντηση συνεργατών του πρωθυπουργού για την παρουσία της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι στην Καλαμάτα, για διάφορα σχόλια που έγιναν σε sites όπως το Documento ή το Tvxs.
Ναι, η σύζυγος του πρωθυπουργού κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι πήγε όντως στην Καλαμάτα, ναι άλλαξε νομό, αλλά είχε πάρει άδεια από την Πολιτική Προστασία. Και όπως..λένε οι συνεργάτες του πρωθυπουργού σε ανακοίνωσή τους, «δεν πήγε στην Καλαμάτα για εκδρομή».
Αντιθέτως, πήγε για σοβαρό σκοπό. Μια και είναι γνωστό ότι η κ. Γκραμπόφσκι «ασχολείται συστηματικά με την προώθηση της ελληνικής χειροτεχνίας στον κόσμο», τι έκανε, συνόδευσε «στελέχη του οίκου Dior, ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως, που ήρθαν στη χώρα μας, προκειμένου να ερευνήσουν ύστερα από περιήγηση σε μουσεία, τη δυνατότητα η νέα τους collection το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία».
Συμφωνώ κι εγώ με τους συνεργάτες του πρωθυπουργού (ποιοι να είναι άραγε;): «H χυδαιότητα κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Έλεος πια με τη μικροπρέπεια!».
Και συμφωνώ κι εκεί που λένε ότι η παρουσία της στην Καλαμάτα λόγω της ενασχόλησής της με την χειροτεχνία, αποτελεί «γεγονός που σχετίζεται άμεσα με την υλοποίηση της collection».
Είπα τη λέξη «collection», μία άγνωστη λέξη για σας, έτσι; Ε βέβαια, τι να ξέρετε από αυτά εσείς. Υποθέτω πως θα σας είναι άγνωστος και ο Οίκος Dior. Τι κάθομαι και ασχολούμαι Θεέ μου μαζί σας...