ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Οχι και fake news, κύριε δήμαρχε!


«Διεκδικήστε ρύθμιση για διαγραφή παρελθόντων προστίμων και εκσυγχρονίστε απαρχαιωμένες πρακτικές», καλεί τη δημοτική αρχή Αθηναίων η αντιπολίτευση.
«Προτάσεις στην κυβέρνηση γίνονται, αλλά με το ισχύον πλαίσιο δεν υπάρχουν περιθώρια ακτιβισμού», απαντά η δημοτική αρχή.
Κορυφαίο ζήτημα αντιπαράθεσης στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων.. παραμένει εκείνο της ετεροχρονισμένης αποστολής κλήσεων σε χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Η αντιπολίτευση επανήλθε με προτάσεις για «κούρεμα» οφειλών και αποπληρωμή τους με δόσεις, επιμένοντας να καταλογίζει στη δημοτική αρχή πρακτικές μη χρηστής διοίκησης.
Η δημοτική αρχή επικαλείται τις από τον νόμο υποχρεώσεις της και προετοιμάζεται παράλληλα για μελλοντικές αποστολές ειδοποιητηρίων, ενώ ο ίδιος ο δήμαρχος, Κ. Μπακογιάννης, επιτίθεται στην «Εφ.Συν.» για το χθεσινό δημοσίευμά της, με ένα συγκεκριμένο επιχείρημα αλλά κι ένα πλήθος ανυπόστατων κατηγοριών.
- διαβάστε το ρεπορτάζ του Στέργιου Ζιαμπάκα στην ΕφΣυν ΕΔΩ