ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Τι SMS έστειλε η Μαρέβα Μητσοτάκη για να πάει στην Καλαμάτα;

Τι απαντούν «συνεργάτες του πρωθυπουργού»

Πολλές αντιδράσεις και επικριτικά σχόλια προκάλεσε η παρουσία της κυρίας Μαρέβας Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη στην Καλαμάτα. Ηταν μάλιστα πολλά τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο (avgi, tvxs, documentonews κ.α. ) που έθεταν το ερώτημα με τι.. sms μετακινήθηκε η  πρωθυπουργική σύζυγος, με δεδομένο ότι λόγω πανδημίας απαγορεύεται η μετακίνηση από νομό σε νομό. Μάλιστα τόνιζαν πως το ερώτημα θα πρέπει να απαντηθεί με δεδομένο, ότι η Τροχαία επέβαλε πρόστιμο σε καρκινοπαθή που μετακινήθηκε από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη για να κάνει χημειοθεραπεία...
Απάντηση στα δημοσιεύματα και τις δηκτικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την παρουσία της πρωθυπουργικής συζύγου στην Καλαμάτα έσπευσαν να δώσουν «συνεργάτες του πρωθυπουργού». Συγκεκριμένα ανέφεραν:.
«Η χυδαιότητα κάποιων έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Οφείλουμε να σημειώσουμε λοιπόν ότι η κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη δεν πήγε στην Καλαμάτα για εκδρομή, αλλά κατόπιν της προβλεπόμενης έγγραφης άδειας από την Πολιτική Προστασία, συνοδεύοντας στελέχη του οίκου Dior, ενός από τους μεγαλύτερους παγκοσμίως, που ήρθαν στη χώρα μας προκειμένου να ερευνήσουν, ύστερα από περιήγηση σε μουσεία, τη δυνατότητα η νέα τους collection το 2021 να έχει αναφορά στην Ελλάδα, με αφορμή και τα 200 χρόνια από την ανεξαρτησία» τονίζουν κυβερνητικές πηγές.
«Το γεγονός αυτό, όπως αντιλαμβάνονται όλοι, θα αποτελέσει σημαντική προβολή για τη χώρα. Είναι επίσης γνωστό ότι η κυρία Μητσοτάκη ασχολείται συστηματικά με την προώθηση της ελληνικής χειροτεχνίας στον κόσμο, γεγονός που σχετίζεται άμεσα με την υλοποίηση της collection. Έλεος πια με τη μικροπρέπεια!» καταλήγουν οι «συνεργάτες του πρωθυπουργού».