ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2020

Συγγενείς και φίλοι...


Από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ Κώστα Ντελέζο λάβαμε και δημοσιεύουμε κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με ανάρτησή μας με τίτλο «H υπόθεση της “Ελευθεροτυπίας” και οι αποζημιώσεις στους ς πρώην εργαζόμενους του ΔΟΛ».
Στην ανάρτηση υπάρχει και η εξής αναφορά: «Σε κάθε περίπτωση δεν είναι να αποζημιώνονται μόνο οι απλοί εργαζόμενοι όταν και αν.. μας προκύψει το τέλος της διαδρομής. Μην ξεχνάμε ότι λεφτά έχουν λαμβάνειν και πρόσωπα συγγενικά προς την πρώην ιδιοκτησία του ΔΟΛ, καθώς ήταν εγγεγραμμένα στα μισθολόγια του Συγκροτήματος με απολαβές όχι και τόσο ασήμαντες. Μιλάμε για καλά λεφτά τώρα, δεν μιλάμε για ψίχουλα…». Επ΄αυτού ο Κ. Ντελέζος αναφέρει:
"Για την αποκατάσταση της αλήθειας και επειδή κάποιοι προσπαθούν (ηθελημένα ή από άγνοια) να δημιουργήσουν λανθασμένες εντυπώσεις (άραγε για ποιο λόγο;) σε σχέση με τις αποζημιώσεις των εργαζομένων του ΔΟΛ, έχω να παρατηρήσω τα εξής:
1) Κανένας από τα συγγενικά πρόσωπα της πρώην ιδιοκτησίας του ΔΟΛ δεν έμεινε μαζί με τους απλήρωτους επί μήνες εργαζόμενους των εφημερίδων ΤΑ ΝΕΑ και ΤΟ ΒΗΜΑ, ως το τέλος του δράματος στον Δημοσιογραφικό Οργανισμό Λαμπράκη.
2) Οι «συγγενείς και φίλοι» της πρώην ιδιοκτησίας του ΔΟΛ, πήδηξαν από το βυθιζόμενο καράβι πολύ πιο νωρίς, αφού προηγουμένως είχαν φροντίσει να αυτο-απολυθούν «εγκαίρως» από τον ΔΟΛ, εισπράττοντας εξ ολοκλήρου τις παχυλές αποζημιώσεις τους…
3) Αυτό συνέβη τουλάχιστον έναν χρόνο πριν από την είσοδο του Ειδικού Διαχειριστή στον Οργανισμό. Δηλαδή, οι συγγενείς και φίλοι του Ψυχάρη έπαιρναν τις αποζημιώσεις τους, την ώρα ακριβώς που οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ παρέμεναν επί μήνες απλήρωτοι, κρατώντας ζωντανό τον Οργανισμό".