ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2020

Μαζί με το περιοδικό σάς δίνουμε και μια εφημερίδα...


Εντείνεται ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κυριακάτικα φύλλα σε σχέση με τα περιοδικά που διανέμονται μαζί με τις εφημερίδες (Marie Claire από το "Θέμα", Vogue από την "Καθημερινή", Bazaar με το "Βήμα" κλπ).
Τα περιοδικά και ιδίως τα γυναικεία, έχει διαπιστωθεί ότι ανεβάζουν κατακόρυφα τις κυκλοφορίες για αυτό οι περισσότεροι εκδότες τα.. προτιμούν και τα δίνουν μαζί με τις εφημερίδες. Ή αλλιώς μαζί με το περιοδικό σάς δίνουμε και μια εφημερίδα...
Πάντως από την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και κάθε μήνα το περιοδικό InStyle θα δίνεται μαζί με την εφημερίδα Realnews. Το InStyle ένα από τα πιο επιτυχημένα γυναικεία περιοδικά παγκοσμίως, με παρουσία σε 11 χώρες, με περισσότερους από 7 εκατομμύρια αναγνώστες, θα διανέμεται δωρεάν κάθε μήνα με τη Realnews.
Σε κάθε τεύχος, δυναμικές γυναίκες από κάθε χώρο, που με το έργο τους διακρίνονται και εμπνέουν. Το περιοδικό InStyle που αγαπάει τις γυναίκες και εμπιστεύονται οι μεγαλύτεροι stars για να αποκαλύψουν τις προσωπικές ιστορίες τους και τα beauty και fashion μυστικά τους, από την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου και κάθε μήνα με τη Realnews.