ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Εμμονές...

Για πέμπτη συνεχή μέρα τα Νέα είχαν δεύτερο θέμα τους στην πρώτη σελίδα τη «βίλα Τσίπρα», δηλαδή το εξοχικό που νοικιάζει ο πρώην πρωθυπουργός στο Σούνιο. Η αρχή έγινε στην έκδοση της Τρίτης, με πρωτοσέλιδο τίτλο «Πού οργανώνει ο Αλ. Τσίπρας την αντιπολίτευση» και υπέρτιτλο.. «Σε βίλα εκατομμυρίων ευρώ πέντε μέτρα από τη θάλασσα». Στις εκδόσεις που ακολούθησαν, το θέμα διατηρήθηκε εμμονικά με πανομοιότυπο τρόπο: πλακάτο αρνητικό, δηλαδή λευκά γράμματα σε έντονο μπλε ή κόκκινο φόντο. Στην έκδοση του Σαββατοκύριακου τίτλος και υπέρτιτλος είναι «Ένα ναυάγιο στο Σούνιο – Βούλιαξε το ηθικό πλεονέκτημα». Στο ίδιο φύλλο δεν δημοσιεύτηκε το άρθρο της Έλενας Ακρίτα που κόπηκε από τη διεύθυνση της εφημερίδας. Έτσι η δημοσιογράφος ανέβασε το λογοκριμένο κείμενο στο fb. Δείτε το εδώ την αναδημοσίευσή του από τους Zoornalistas.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: 1)Το Βήμα της Κυριακής δεν κάνει στην πρώτου σελίδα καμιά αναφορά. 2) Εμμονή είχαν τα Νέα και την προηγούμενη εβδομάδα, με σειρά πρωτοσέλιδων θεμάτων (κυρίως βασικών) για τα εμβόλια.
- από το HARDDOG