ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

513 λεπτά την ημέρα «κολλημένοι» στην TV

Ολοένα και περισσότερο χρόνο μπροστά στους δέκτες του περνά ένα ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού προκειμένου να ενημερωθεί για τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό. Αυξημένα τα ποσοστά από εβδομάδα σε εβδομάδα!
Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία της γνωστής εταιρείας τηλεμετρήσεων Nielsen, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών παρουσιάζεται -λόγω των γεγονότων- αυξημένο από..
εβδομάδα σε εβδομάδα, με τις γυναίκες ηλικίας 18 και άνω να κρατούν τα σκήπτρα της τηλεθέασης. Ανοδικές τάσεις εμφανίζουν για ακόμη μία εβδομάδα και οι δυναμικές ομάδες του πληθυσμού, όπως είναι αυτές των ανδρών 18 και άνω αλλά και των παιδιών 4-17 ετών.
Με βάση τα στοιχεία που επεξεργάστηκε η Νielsen για το «ΤV Εθνος» για την περίοδο 18-24 Μαρτίου 2020, οι Ελληνες παρακολούθησαν επί περίπου 8,5 ώρες (513 λεπτά) ημερησίως προγράμματα της μικρής οθόνης, ενώ μία εβδομάδα νωρίτερα (11-17 Μαρτίου 2020) είχαν δει λιγότερη τηλεόραση (κατά 42 λεπτά), καθώς ο μέσος όρος ανήλθε περίπου στις 8 ώρες (471 λεπτά) ημερησίως.
Σε ό,τι αφορά το ποσοστό του πληθυσμού που παρακολούθησε τηλεόραση το προηγούμενο διάστημα, η εικόνα είναι η εξής: 81,4% (18-24 Μαρτίου) έναντι 79,8% (για την προηγούμενη εβδομάδα 11-17 Μαρτίου).
- από ρεπορτάζ του ΤV Εθνος (ολόκληρο ΕΔΩ)