ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

«INFO-19» με τη Νίκη Λυμπεράκη κάθε Τρίτη στις 21:00

Την ώρα που οι εξελίξεις που αφορούν την πανδημία είναι καταιγιστικές, η ψύχραιμη, σε βάθος ενημέρωση αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.
Γι' αυτό, κάθε Τρίτη στις 21.00 και μέχρι την επιστροφή στην κανονικότητα, η Νίκη Λυμπεράκη και το δημοσιογραφικό δυναμικό του OPEN, ιχνηλατούν το τοπίο της παγκόσμιας κρίσης, αποκαλύπτουν το απόσταγμα των γεγονότων,.. αναλύουν τις προκλήσεις σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής και της οικονομίας και αναζητούν το τι προδιαγράφεται για την επόμενη μέρα.
Η Νίκη Λυμπεράκη στην εκπομπή «INFO-19» υποδέχεται καλεσμένους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» κατά του κορωνοϊού στην Ελλάδα και διεθνώς, από το χώρο της επιστήμης και της πολιτικής, θέτοντας ερωτήματα που αναδεικνύουν την ουσία των θεμάτων.
Από την Τρίτη 7 Απριλίου 2020 και κάθε Τρίτη στις 21.00, μετά το κεντρικό δελτίο Eιδήσεων, αναλύουμε μαζί με τους ειδικούς τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την πανδημία στην εκπομπή «INFO-19» με τη Νίκη Λυμπεράκη, στο OPEN.