ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Συνωστισμός στα πιεστήρια - Πότε θα κυκλοφορούν τα κυριακάτικα φύλλα

Μπάχαλο με τις κυριακάτικες εφημερίδες σχετικά με το πότε θα κυκλοφορούν στα περίπτερα (και στα σούπερ μάρκετ). Η «Real News» του Ν. Χατζηνικολάου, που υποτίθεται πως είναι κυριακάτικο φύλλο, κυκλοφορεί το Σάββατο εδώ και τρεις εβδομάδες. Οπως γράφει η ΕφΣυν, το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και κάποιες από τις υπόλοιπες κυριακάτικες εφημερίδες. Θέλει ας πούμε το..
«Πρώτο Θέμα», διαφωνεί όμως το «Βήμα της Κυριακής» γιατί το Σάββατο κυκλοφορούν και τα «ομόσταβλα» ΝΕΑ του Σαββατοκύριακου. Ενστάσεις για την κυκλοφορία το Σάββατο έχει και η «Καθημερινή» καθώς χάνει ετσι ένα φύλλο την εβδομάδα αφού έχει και ημερήσια έκδοση το Σάββατο.
Ο κύριο λόγος που θέλουν κάποιες κυριακάτικες να βγαίνουν το Σάββατο είναι διότι θέλουν να πωλούνται από τα σούπερ μάρκετ  -και δίκιο έχουν αφού έχουν χαθεί πολλά σημεία πώλησης- και ως γνωστόν τα σούπερ μάρκετ είναι κλειστά τις Κυριακές.
Σχετικά με την έκδοση των κυριακάτικων φύλλων, που θα τυπώνουν μαζί με αυτά του Σαββάτου, υπάρχει και το πρόβλημα με τα πιεστήρια καθώς είναι πολλες οι εφημερίδες που τυπώνουν την Παρασκευή και μάλιστα με πολυσέλιδες εκδόσεις σαββατοκύριακου...