ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Οι «Φουνταριστοί» στο Θέμα Radio 104.6

Τα "κουμπαράκια" του ελληνικού ραδιοφώνου, Μηνάς Τσαμόπουλος και Γιώργος Θαναηλάκης, από σήμερα Πέμπτη 2 Απριλίου,  πνίγουν τον... Φουνταριστό από τις 6 έως τις 8 το πρωί στο ΘΕΜΑ radio, στους 104,6.
Μετά το «λουκέτο» στο Sport24 103,3 και πριν καν κλείσουν εβδομάδα χωρίς εκπομπές, ο  Τσαμόπουλος - Θαναηλάκης βρήκαν ραδιοφωνική στέγη. Ετσι από σήμερα και κάθε μέρα 06.00 με..
08.00, δύο ώρες νωρίτερα σε σχέση με πριν, θα βρίσκονται σε ένα ακόμη ενημερωτικό ραδιόφωνο, μετά τα Παραπολιτικά 90,1 πριν 6 χρόνια.
Ο Βασίλης Αδαμόπουλος, που ήταν μέχρι τώρα σε εκείνο το δίωρο στο Θέμα 104,6, θα «μετακομίσει» στην εκπομπή του Γιάννη Μακρυγιάννη και του Μάκη Πολλάτου στις 08.00.
Οπως γράφει το e-tetradio πρόκειται για μια γρήγορη και πολύ καλή κίνηση από το Θέμα 104.6, καθώς το δημοφιλές ραδιοφωνικό ντουέτο έχει «χτίσει» το δικό του (μεγάλο) κοινό όλα αυτά τα χρόνια. Άλλος ένας παράγοντας που έπαιξε ρόλο στην «μεταγραφή», είναι ότι ο Μηνάς Τσαμόπουλος εργάζεται εδώ και χρόνια στο «Πρώτο Θέμα» ως συντάκτης και αρθρογράφος.