ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Ο Βρούτσης επιλέγει ποιοι δημοσιογράφοι θα του κάνουν ερωτήσεις...

Από την εκπομπή «Παρεμβάσεις» με τον Γιάννη Παπαδόπουλο του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY αποχώρησε ο δημοσιογράφος Γιάννης Στρατάκης. Κι αυτό διότι όπως καταγγέλλει ο Στρατάκης, από την εκπομπή τον ενημέρωσαν ότι "ο ίδιος ο κ. Βρούτσης δευτερόλεπτα πριν βγει στον αέρα κι όταν ενημερώθηκε πως είμαι και εγώ στο πάνελ είπε ότι θα δεχθεί ερωτήσεις μόνο από τον κ. Παπαδόπουλο και όχι βέβαια από εμένα"..

Η αιτία είναι ότι στην εκπομπή όπου ήταν καλεσμένος ο Υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης, μόλις πληροφορήθηκε την παρουσία του έθεσε βέτο να μην του υποβάλλει ερωτήσεις!
Ο ίδιος ο Γ. Στρατάκης αναφέρει σε ανάρτησή του στα σόσιαλ μίντια για το πρωτοφανές περιστατικό:
«Απόψε (σσ χθες Δευτέρα) αποχώρησα από την εκπομπη «παρεμβάσεις» του Βlue sky γιατί δεν με άφησαν να ρωτήσω τον φιλοξενούμενο υπουργό Γιάννη Βρούτση, όπως γίνεται με όλους τους φιλοξενούμενους υπουργούς. Με ενημέρωσαν αργότερα ότι ο ίδιος ο κ. Βρούτσης δευτερόλεπτα πριν βγει στον αέρα κι όταν ενημερώθηκε πως είμαι και εγώ στο πάνελ είπε ότι θα δεχθεί ερωτήσεις μόνο από τον κ. Παπαδόπουλο και όχι βέβαια από εμένα. Είναι o μοναδικός υπουργός που βάζει αυτό το βέτο εκτός πια κι αν είναι η αρχή... Καληνύχτα κ Βρούτση...»
Δείτε το βίντεο όπου φαίνεται καθαρά η προσπάθεια Στρατάκη να κάνει ερώτηση στον Γ. Βρούτση και τον διάλογο των δύο δημοσιογράφων: